Nya moderna stil villor i Estepona

Byggnads utveckling, Estepona Byggnads utveckling, Estepona
  till 850.000 €
Energi certifikat

Nya moderna stil villor i Estepona. Egenskaperna är inställda på rymliga ändå hanterbara tomter som är mestadels nivå samtidigt som den erbjuder utmärkt utsikt över den omgivande landsbygden och närliggande havet. En elegant väg leder genom anlagda trädgårdar till den främre ingången, vars hallen vetter mot en av de villans huvuddrag – den stora, öppen planlösning vardagsrum. Detta område består av ett rymligt vardagsrum och topp spec moderna kök med matsal. Det är mitt i hemmet, där stora fönster från golv till tak släpper in dagsljus och utsikt, glidande öppen för att ge direkt tillgång till en expansiv terrass med utomhus vardagsrum och matplats.

Från denna plats, som sträcker sig inomhus utrymme och komfort för att göra den större delen av Marbellas behagligt klimat året runt, är det bara några steg till den privata poolen omgiven av vackra gräsmattor och hållbara trädgårdar.

De tre sovrum villor är bland de mest attraktiva och bäst belägna moderna hem i Marbella, erbjuder optimal komfort och lyx i en modern miljö, med ett sovrum svit på marken och två på första våningen. Alla sviter har eget omklädningsrum och terrass, markerar moderna förfining som är kännetecknande för bor i villor.
Platsen för The Villas har skickligt för att säkerställa en unik utsikt från var och en av villorna.

Den fantastiska utsikt över Mediterreanean är den perfekta bakgrunden för denna exklusiva utveckling. Terrassen är ett bra ställe att komma tillbaka för att koppla av och njuta av i en lugn miljö.
Den rymliga tillbaka veranda med tre meter högt i tak och golv till tak skjutdörrar skapar känslan av att vara insvept i den yttre landskapet och ger dig möjlighet att njuta av denna naturliga miljö till fullo.

Om fysiskt sammanslagning linjen mellan inomhus och utomhus eller helt enkelt ha en inomhusträdgård eller en utomhus privat dusch, livet på The Villas sätter en ny levnadsstandard.

Villorna är speciellt utformade för att underlätta modern livsstil. Genom att välja för stora kombinerade utrymmen, till alla detaljer i det dagliga livet blir gemensamma erfarenheter. Den öppna planlösning utrymme uppmanar starkt dagsljus i, att skapa en atmosfär av optimism och positivitet.

En dubbel höjd tak med en vacker trappa över en inomhus trädgård välkomnar dig till ditt nya hem. De tre sovrum villor har en master svit på bottenvåningen med fantastisk utomhusdusch, en klädkammare och privat trädgård, samt två sviter med klädkammare och terrasser på första våningen.

Särdrag

 • Stängd urbanisation
 • Bekvämligheter nära
 • Transport nära

Fastigheter från biggnation

Nya moderna stil villor i Estepona

Estepona

Nya moderna stil villor i Estepona. Egenskaperna är inställda på rymliga ändå hanterbara tomter som är mestadels nivå samtidigt som den erbjuder utmärkt utsikt över den omgivande landsbygden och ...

 • 3 sovrum
 • 3 badrum
 • 347m²byggt
 • 800m²tomt
 • 4782
 • 850.000 €