Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile

Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile Tvåvåningslägenhet i Sierra Blanca, Marbella Golden Mile
  • Pris 1.990.000 €
  • Ref. 4772
  • Sovrum 4
  • Badrum4
  • Byggt 339 m²
Energi certifikat

Lägenhet i Reserva de Sierra Blanca, Marbella Golden Mile.
Detta magnifika modern lägenhet i ett nytt bostadsområde som består av 20 lägenheter, som ligger i ett av de mest prestigios områden i Marbella – Reserva de Sierra Blanca, som har ett perfekt läge (bara några minuter till centrum av Marbella och Puerto Banús) .
Denna fastighet har 4 sovrum och 4 badrum, rymligt vardagsrum med öppen spis, vilket i kombination med en matsal och en minimalistisk kök. Mysig terrass har fantastisk panoramautsikt över Medelhavet och kusten. Du kan njuta av en vila och en lunch i en frisk luft. Ett utmärkande drag av lägenheten har höga fönster som gör lägenheten full av solljus.
Endast kvalitetsmaterial har använts i utrustningen för den här egenskapen. Inredningen är gjord i en lugn och behaglig färgpalett. Alla möbler i denna lägenhet har kvalitet, förfining och görs i en unrepeatable stil. Fantastiska ljuskronor och andra dekorativa element, ge den här egenskapen en speciell stil, elegans och göra det riktigt exklusiva.

Särdrag

  • Öppen spis
  • Centralvärme
  • Fullt möblerat
  • Luftkonditionering
Liknande sökningar